Primero nos hemos organizado. cada clase hemos hecho un equipo y los encargados de las clases nos iban leyendo lo que necesitabamos y como lo teníamos que hacer.
Nosotros teniamos que escuchar con atención y seguir las instrucciones para que saliera bien. Han empezado los encargados de las mesas y luego todos hemos participado.
pues ahí va...
MONA DE PASQUA
Ingredients (per fer una mona per a una classe)
2 ous
La mateixa mesura en sucre i un poc mes
La mateixa mesura en oli
La mateixa mesura d'aigua tèbia
Mig quilo de farina aproximadament
Rent de pastilla
4 Ous durs
Dolços confitats (cireres, carabassat, taronja...)
Anisets
Neula
Estris: llanda, got, forqueta, cullera, plats, safa, pincell.
Elaboració
Batrem els ous, afegirem el sucre, l'oli, l'aigua i ho mesclarem tot. Afegirem el rent i quan estiga desfet, anirem posant la farina a poc a poc.
amb la massa farem una pilota gran que anirem aplanant sobre la neula, posarem els ous bollits i els dolços pel voltant.
esperarem que augmente i la pintarem amb ou batut, posarem els anisets.
la ensucrarem. la posarem al forn.
NOTA: reservar un poc d’ou batut i sucre per a pintar-la i ensucrar-la per damunt.
Para cocerla la hemos llevado al horno de la panaderia Macian y este ha sido el resultado. ¿Que os parece? ...
No hay comentarios:
Publicar un comentario